Plaatselijke zaken stellen zich voor tijdens Piepshow in Moorslede

Op vrijdag 4 oktober organiseren verschillende handelszaken uit Passendale, Moorslede en Westrozebeke een modeshow in GC De Bunder. De ‘piepshow’ is dit jaar al aan de derde editie toe. Ook volleybalclubs Doskom en Dynamivo helpen een handje.

Achter de Piepshow zit een team van organisatoren: Friedl Verlinde, Tineke Rigole, Natasha Nuyttens, Stefanie Declercq, Marian Vandecasteele, Martine Lein, Inge Foulon, Christine Vanacker en afwezig: Wim Mouton en Annelies Verschoore. (foto JS) © ©2019 Jan STRAGIER

Al voor de derde keer slaan verschillende zaken de handen in elkaar voor de organisatie van een modeshow. Onder andere kapsalons, lingeriewinkels en kledingwinkels stellen op vrijdag 4 oktober hun creaties en kunnen voor aan het grote publiek. “Het is reeds de derde keer dat we samenwerken voor onze ‘piepshow’. Voor ons is dit een mooie manier om reclame te maken voor onze zaak”, aldus kapster Stefanie Declercq. Het is de tweede keer dat de piepshow neerstrijkt in Moorslede. Een editie vond plaats in Passendale. “De deelnemende zaken zijn gelegen in Moorslede, Passendale en Westrozebeke. Ook de modellen die op de catwalk lopen zijn afkomstig uit de regio.”

mooie reclame

“Alle maten komen aan bod, waardoor de aanwezigen wel zeker iets zullen zien wat bij hen past.” In totaal helpen er ruim veertig modellen mee aan het gebeuren: een 25-tal vrouwen, een 15-tal kinderen en zes mannen. Voor de organisatie van het ganse gebeuren kunnen de handelszaken rekenen op de Moorsleedse volleybalclubs. “Terwijl wij eigenlijk mooie reclame kunnen maken voor onze zaak, verdienen zij een mooi centje aan de organisatie”, legt Stefanie uit. Kaarten zijn verkrijgbaar in voorverkoop voor 8 euro bij de deelnemende zaken. Die zijn terug te vinden op de Facebookpagina ‘Piepshow’. Aan de deur betaal je twee euro meer. In de prijs zitten een hapje en een drankje inbegrepen. De modeshow in GC De Bunder start om 20 uur.

Mama’s Jasje

Voor volleybalclub Doskom Moorslede zijn het ook buiten het volleybalveld drukke tijden. De club wist Mama’s Jasje te strikken voor een optreden.

De groep komt op vrijdag 8 november naar GC De Bunder. Kaarten hiervoor reserveren kan nu al via het nummer 0477 57 25 38. (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.