PJ zingt tweede single ‘Spaar me niet’ in Den Arc in Waregem

PJ bracht in Waregem zijn nieuwe single 'Spaar me niet'. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In eetkaffee Den Arc in Waregem stelde PJ alias Pieterjan Corselis (33) uit Harelbeke zijn tweede single ‘Spaar me niet’ voor aan een ruim publiek. Na ‘Als ze lacht’ die in de hitlijsten goed werd onthaald, smaakte dat naar meer voor deze artiest.

Het nieuwe nummer ‘Spaar me niet’ gaat over een tweestrijd op liefdesvlak in het leven. “Kies ik voor de passie of voor zekerheid… Het is vooral ook een tweestrijd in mijn hoofd, niet wetende welke kant ik uit moet gaan. Dit is wel een fictieve tekst en dus niet gebaseerd op mijn dagelijks leven”, glimlacht PJ, die ook stilstond bij de voorbije maanden. “Het muzikale leven loopt dit jaar natuurlijk niet als verwacht. Ook ik kreeg veel annulaties binnen, net zoals iedere artiest. Positief blijven is de boodschap. Gelukkig komen de boekingen terug binnen. Het zullen wel optredens worden met minder toeschouwers, maar het belangrijkste voor mij is dat ik terug op het podium mag staan, dat is mijn leven, ik heb het enorm gemist. Corona had wel een vrij directe impact. Maar ieder nadeel heeft ook zijn voordeel. Ik had tijd over. Na de tweede week van de lockdown begon ik te schrijven. De muziek schreef ikzelf, de tekst werd terug geschreven door Charlotte Therssen. Het nummer en de videoclip werden opnieuw geproduced door Lex de Groot, die trouwens weer fantastisch werk leverde. En mijn toekomst ? Ja, er komt zeker en vast nog een single. Ik ben zelfs met een aantal dingen bezig, maar veel kan ik daar nog niet over kwijt.”

Pieterjan Corselis zag het levenslicht in Kortrijk en woont in Harelbeke. Op tienjarige leeftijd kreeg hij de muziekmicrobe mee van zijn grootvader, die keyboards speelde. Even later volgde Pieterjan keyboardlessen bij muziek Verschelde in Kortrijk. Op twaalfjarige leeftijd voegde hij daar saxofoon aan toe, die hij studeerde aan de Stedelijke Muziekacademie Muziek en Woord in Harelbeke. Tijdens zijn middelbare opleiding studeerde hij aan de Kunsthumaniora in gent, waar hij koos voor saxofoon en piano. Daarna deed hij verschillende optredens als backingzanger, pianist en saxofonist bij o.a? Coco JR, Born, Jan Schepens, Niels Destadsbader… PJ volgde ook privé zanglessen aan de Vocal Studio van Lien Fournier in Kortrijk. (PADI)

Info : pj.corselis@gmail.comwww.pjmusic.beFacebook & Instagram pjmusic.be

PJ zingt tweede single 'Spaar me niet' in Den Arc in Waregem

https://www.youtube.com/watch?v=GiVzpAiayEs

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.