Pizza Aversa opent nu ook filiaal in Wingene

Pizza Aversa opent na Tielt nu ook een filiaal in Wingene. Op de foto zie je eigenaar Jaspreet Singh samen met burgemeester Hendrik Verkest en de schepenen Brecht Warnez en Ann Mesure. (foto Nele)
Redactie KW

Jaspreet Singh en Kimberly Schoups openden deze week de deuren van hun tweede pizzazaak en dit langs de Oude Bruggestraat 36A in Wingene. Ze gingen vier jaar geleden van start met Pizza Aversa, in Tielt. Het werd een succesverhaal en daar wil het koppel nu een vervolg aan breien.

Succes

“Samen met mijn gezinsleden woon ik al geruime tijd in Tielt”, vertelt Jaspreet. “Ik ben geboren in India en liet het land volledig achter mij. Het is hier goed in België. Wij bouwden intussen een succesvolle pizzeria uit in Tielt. Ik liep al een tijdje rond met uitbreidingsplannen toen we op dit pand in Wingene botsten”, zegt Jaspreet. “De gemeente spreekt ons enorm aan en we leveren nu al geregeld in Wingene. Voor ons is Wingene geen vreemde dus, integendeel. We willen er hier ook een succesverhaal van maken.”

Meer gezelligheid

Pizza Aversa Wingene hanteert hetzelfde concept als in Tielt. “We kozen wel voor meer gezelligheid, met warme kleuren en meer hout in het interieur. De focus blijft liggen op meeneemmaaltijden en het leveren van pizza’s. We serveren pizza’s en pasta’s en dit elke dag vol passie en vers bereid met de allerbeste ingrediënten en sausjes.” (NS)

De feestelijke opening van Pizza Aversa Wingene vond plaats op woensdag 1 juli en dit in het bijzijn van de burgemeester en schepenen. De zaak is gesloten op dinsdag, op alle andere dagen open van 17 uur tot 23 uur. Online je bestelling plaatsen, kan via pizzaaversa.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier