Forza 8740, de Gezinsbond, KVLV, Landelijke Gilde, Neos en de Gemeentelijke Sportraad sloegen de handen in elkaar en organiseerden in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel Pittem For Life. Als goed doel werd er gekozen voor vzw De Lovie, een organisatie die ondersteuning biedt aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Het evenement begon 's namiddags met een optreden in de Pittemse kerk van het koor Ik Sogno, dat bestaat uit mensen uit De Lovie. Niet minder dan 220 mensen woonden het concert bij. Om 17u30 werden 416 lopers en wandelaars dan opgewarmd voor de Night Run & Walk, een tocht van een kleine drie kilometer die langs, maar ook door diverse Pittemse gebouwen ging. Zo werden onder andere de basisschool, het brandweerarsenaal, de kerk en het gemeentehuis doorkruist.

Na afloop was iedereen dolenthousiast over het parcours en de organisatie. In en rond zaal De Magneet was inmiddels de kerstmarkt van start gegaan, waar 24 verenigingen een stand gereserveerd hadden. Na afloop van de Night Run & Walk liep de zaal vol en werd in een gezellige sfeer nagepraat met een hapje en een drankje.

Forza 8740, de Gezinsbond, KVLV, Landelijke Gilde, Neos en de Gemeentelijke Sportraad sloegen de handen in elkaar en organiseerden in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel Pittem For Life. Als goed doel werd er gekozen voor vzw De Lovie, een organisatie die ondersteuning biedt aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Het evenement begon 's namiddags met een optreden in de Pittemse kerk van het koor Ik Sogno, dat bestaat uit mensen uit De Lovie. Niet minder dan 220 mensen woonden het concert bij. Om 17u30 werden 416 lopers en wandelaars dan opgewarmd voor de Night Run & Walk, een tocht van een kleine drie kilometer die langs, maar ook door diverse Pittemse gebouwen ging. Zo werden onder andere de basisschool, het brandweerarsenaal, de kerk en het gemeentehuis doorkruist.Na afloop was iedereen dolenthousiast over het parcours en de organisatie. In en rond zaal De Magneet was inmiddels de kerstmarkt van start gegaan, waar 24 verenigingen een stand gereserveerd hadden. Na afloop van de Night Run & Walk liep de zaal vol en werd in een gezellige sfeer nagepraat met een hapje en een drankje.