PitBox 11.11.11 Pittem-Egem was opnieuw groot succes

© foto Jan
Redactie KW

De voorbije weken verkocht 11.11.11 Pittem-Egem opnieuw PitBoxen, gevuld met verse voedingsproducten afkomstig van Pittemse en Egemse producenten.

Dit jaar werden voor het eerst een mini en een maxi versie verkocht. Er mocht ook dit maal van een groot succes gesproken worden, want er werden niet minder dan 200 maxi en 60 mini boxen verkocht. Op vrijdagmorgen 11 november kon iedereen zijn aangekochte box komen afhalen in zaal De Magneet.

Tijdens de verdeling kreeg het comité ook hoog bezoek. Niemand minder dan nationaal 11.11.11-directeur Sahadi Daria kwam langs om het comité te feliciteren met deze organisatie, maar ook om met een geschenk hulde te brengen aan afscheidnemend voorzitter Geert Storme, die na 10 jaar voorzitterschap de fakkel wenst door te geven.

Samen met de directeur was de Congolese Passy Mubalama op bezoek, die zelf actief is binnen AIDPROFEN, een partnerorganisatie van 11.11.11 die zich in Congo vooral inzet voor de bescherming van vrouwen en kinderen in Afrika. Ook zij kwam eens langs om de actie van het Pittemse comité te bekijken. (JG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.