"Wij hebben vandaag een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd, wellicht zoals elk ander bedrijf. Wij laten geen externe bezoekers meer toe. Dat betekent ook dat de persconferentie over de eerstekwartaalcijfers niet zal kunnen plaatsvinden. Interne meetings worden zoveel mogelijk telefonisch of videoconference gedaan, alle evenementen worden tot nader order opgeschort. Alle verplaatsingen worden beperkt en alle internationale reizen opgeschort. Thuiswerken is op sommige afdelingen mogelijk, maar moet met het afdelingshoofd besproken worden. Voor alle duidelijkheid: op dit moment hebben we nog geen enkele coronabesmetting onder het personeel in Picanol. De productie blijft op volle kracht draaien."

Niettemin krijgt ook het aandeel van Picanol Group klappen op de beurs. In een maand ging de prijs per aandeel van 66,8 euro euro naar 51,2 euro, een daling van ruim 23 %. "De aandelen zijn algemeen naar beneden gegaan bij elk bedrijf. Ik denk dat er nu een beetje paniek is op de beurs en wij ondergaan hetzelfde lot als andere bedrijven. Wij zijn niet bezig met die beurskoers, maar met een industrieel project op langere termijn. Voorlopig zijn er nog geen problemen voor de productie, mocht dat de komende weken toch gebeuren, dan zullen we dat dan moeten evalueren." (TOGH)

"Wij hebben vandaag een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd, wellicht zoals elk ander bedrijf. Wij laten geen externe bezoekers meer toe. Dat betekent ook dat de persconferentie over de eerstekwartaalcijfers niet zal kunnen plaatsvinden. Interne meetings worden zoveel mogelijk telefonisch of videoconference gedaan, alle evenementen worden tot nader order opgeschort. Alle verplaatsingen worden beperkt en alle internationale reizen opgeschort. Thuiswerken is op sommige afdelingen mogelijk, maar moet met het afdelingshoofd besproken worden. Voor alle duidelijkheid: op dit moment hebben we nog geen enkele coronabesmetting onder het personeel in Picanol. De productie blijft op volle kracht draaien."Niettemin krijgt ook het aandeel van Picanol Group klappen op de beurs. In een maand ging de prijs per aandeel van 66,8 euro euro naar 51,2 euro, een daling van ruim 23 %. "De aandelen zijn algemeen naar beneden gegaan bij elk bedrijf. Ik denk dat er nu een beetje paniek is op de beurs en wij ondergaan hetzelfde lot als andere bedrijven. Wij zijn niet bezig met die beurskoers, maar met een industrieel project op langere termijn. Voorlopig zijn er nog geen problemen voor de productie, mocht dat de komende weken toch gebeuren, dan zullen we dat dan moeten evalueren." (TOGH)