Petra Volckaert stopt met kruideniers- en traiteurszaak de Druivelaar in Oostrozebeke

(foto CLY)
Redactie KW

Het spreekt voor zich dat de omvangrijke wegeniswerken in het hartje van de gemeente geen leuke vooruitzichten zijn voor de plaatselijke handelaars die, weliswaar tijdelijk, een deel van hun vast cliënteel dreigen te verliezen. Dat sommige handelszaken de deuren sluiten ligt voor de hand, maar in het geval van de stopzetting van de bloeiende zaak de Druivelaar is dit volgens Petra Volckaert niet de enige reden.

“Dat ik mijn voedingszaak de Druivelaar op 18 juli sluit heeft te maken met het feit dat na 22 jaar met volle goesting en overgave te hebben gewerkt, de tijd rijp is voor iets anders, een nieuwe uitdaging”, opent zaakvoerster Petra Volckaert.

Dat de sterk draaiende kruideniers- en traiteurszaak de Druivelaar stopt, werd vanzelfsprekend een druk gespreksthema in de Mandelgemeente. Meteen werd verwezen naar de ingrijpende wegeniswerken in het centrum van de gemeente, maar volgens uitbaatster Petra Volckaert is dit niet de reden.

Heerlijk Fit

“Kijk, liefst 22 jaar heb ik hard gewerkt om deze zaak uit te bouwen en draaiende gehouden. Bovendien heb ik geen opvolger en eerlijk gezegd was het voor mij persoonlijk de hoogste tijd om een nieuwe weg in te slaan. ‘Heerlijk Fit’ is en blijft mijn persoonlijke overtuiging. Ik had zoveel goesting, maar te weinig ruimte om tijd vrij te maken om van ideeën te wisselen rond fitheid en gezonde voeding en daar gaan we nu verandering in brengen.”

“Wanneer ik terugblik kan ik alleen maar trots zijn op wat ik met mijn team de voorbije jaren heb verwezenlijkt. We hebben samen geweldige, maar drukke jaren achter ons.”

“Met Herbalife wil ik mensen op weg helpen naar een gezondere levensstijl”

“Liefst 22 jaar lang was het onze missie om met veel passie en liefde de mensen gezond, gelukkig en energiek te maken met ons ruim traiteuraanbod en onze unieke delicatessen. Alles altijd kakelvers en van de beste kwaliteit, gekoppeld aan goede service en zo wonnen wij de harten van de mensen.”

Toekomstplannen

Petra over haar toekomstplannen: “Twee jaar geleden ben ik zelf een believer geworden van ‘Heerlijk Fit’ in combinatie met een energiek, sportief leven en Herbalife (hoge weerstand en een gezonde, actieve levenstijl). Deze overtuiging wil ik met mijn cliënteel delen. Vanaf 10 augustus staan er healthy nights met kookworkshops, sportieve dates en ontbijtsessies op het programma. En voor de liefhebbers een wijndegustatie.

Kortom, met ‘Herbalife’ wil ik mensen op weg helpen naar een gezondere levensstijl. Vandaar ook de avonden waarbij we echt uitgebalanceerde gerechtjes zullen klaarmaken die super gezond zijn. Maar er is nog meer. Begin augustus wordt er gestart met een eigen ‘Start to run’ in de groene long. Dit sportief initiatief wordt in de juiste banen geleid door Rebecca Soenens, Dunja De Marez en Lobke Houfflijn. Er volgen ook ochtenden met als thema ‘Ontbijt je fit’. Al deze nieuwe activiteiten vinden plaats in de tasting ruimte boven de huidige zaak in de Wielsbekestraat. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en in het krantje van Oostrozebeke.

Info: 0499 23 11 36 of op volckaert.petra1@gmail.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier