Petra Lakiere wil de sleur doorbreken met het online event ‘Girls Night In’

Girls Night In' moet een coronaveilig en digitaal alternatief worden voor het succesconcept 'Ladies Night', een gezellig avondje uit onder vrouwen. © WO
Redactie KW

Eens wat tijd maken voor jezelf: nu de deur van het kapsalon gesloten blijft, gezellig shoppen slechts een vage herinnering is en een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste een utopie lijkt, kunnen heel wat vrouwen een verwenavondje best wel gebruiken. Daarom wil Petra Lakiere de dagelijkse coronasleur doorbreken met het online event ‘Girls Night In’.

‘Girls Night In’ moet een coronaveilig en digitaal alternatief worden voor het succesconcept ‘Ladies Night’, een gezellig avondje uit onder vrouwen. Initiatiefnemer Petra Lakiere (45) van Midpoint Party on Wheels organiseerde al twee keer een Ladies Night, de laatste keer was amper twee dagen voor het ingaan van de eerste lockdown.

“Nu we toch weer met z’n allen thuis zitten, waarom proberen we dan niet om via een videomeeting een gezellig avondje digitale qualitytime te ervaren?”, vraagt ze zich af. Het online evenement vindt plaats op donderdag 26 november om 19 en 20 uur. Samen met een aantal bevriende Meense handelaars slaat ze de handen in elkaar om de deelneemsters in de watten te leggen.

Toffe Goodiebag

“Wie zich inschrijft, krijgt een digitale link toegestuurd om het event online te volgen”, vertelt Petra. “Een ticket kost 10 euro. Wat krijg je daarvoor in de plaats? Met ons ‘quaranteam’ zorgen we voor enkele leuke video’s, waarbij goed voor jezelf zorgen centraal staat.”

“Om de avond compleet te maken zorgen we voor een fantastische goodiebag, perfect voor een persoonlijk verwen- en zorgmomentje.”

“De goodiebag, die tal van leuke extraatjes bevat zoals een flesje cava, een dessertje, waardebons…, zal enkele dagen voor het online event gratis bij de deelnemers thuis geleverd worden.”

‘Girls Night In’ gebeurt in samenwerking met de lokale ondernemers modewinkel My Secrets, juwelier Merchie, esthetiek Ilse, foodservice Alimentos, kapsalon Fay, essentiële oliën Natuvert, Fidel lingerie en gastvrijheidsbediening Teamchefs. Inschrijven kan via lakierep@telenet.be. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier