Peter Van Asbroeck speelt de hoofdrol in de allereerste komedie van Het Farcetheater

De cast voor 'Harrie let op de kleintjes'. © Foto Farcetheater
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vanaf februari 2020 speelt Het Farcetheater in Theater Scala in Gent de knotsgekke komedie ‘Harrie let op de kleintjes’.

Jon Van Eerd, de nieuwe Nederlandse koning van de klucht, trok er volle zalen mee bij onze Noorderburen. Harrie Vermeulen, gespeeld door Peter Van Asbroeck, moet babysitten op een tweeling. Maar die verdwijnen plots en dan gaan de poppetjes aan het dansen. Verwacht je dus maar aan slaande deuren, verwisselingen, misverstanden, allerhande verkleedpartijen en ‘tes veur te lachen’!

Naast Peter Van Asbroeck (Komen Eten, Thuis, Zone Stad…) spelen ook Christel Domen (Lili & Marleen, Thuis, Familie…), Chris Van Espen (Tegen De Sterren Op, En toen kwam ons ma binnen…), Jamie-Lee Six (D5R, Ketnet, TAGMAG…), Anton Cogen (Mega Mindy, De Smurfen, Lolly Lolbroek…) en Anthony Van Caeneghem (Theater- & Filminstituut Brouns, International Filem’on Festival, Theater Op Het Water…) mee in deze hilarische klucht. De regie is in handen van Eric Meirhaeghe.

Gekke bende

“De mensen moeten komen kijken, omdat het een keileuke komedie is met een bijzonder goed verhaal en heel sterke acteurs. Bovendien is het een première in Gent van iets helemaal nieuws”, aldus hoofdrolspeler Peter Van Asbroeck.

“Wat de mensen kunnen verwachten? Het wordt een hilarische theaterbelevenis met alles erop en eraan”

Ook Eric Meirhaeghe, die de regie op zich neemt, ziet het zitten. “Ik heb ongelooflijk veel zin om deze ‘gekke bende’ te mogen regisseren. Geen enkele reden is goed genoeg om dit hilarische stuk niét bij te wonen. Hier word je heel blij en gelukkig van. Het is dé oplossing voor een heerlijke, ontspannende avond.”

Peter Van Asbroeck speelt de hoofdrol in de allereerste komedie van Het Farcetheater

Anthony Van Caeneghem (oprichter en acteur): “Dit is een rollercoaster waar ik ben ingestapt die plezant is en ik weet nog niet wanneer die gaat stoppen. Ik heb lang getwijfeld of ik niet te jong was om dit te doen, maar op een gegeven moment heb ik al mijn moed bijeen geraapt. Het is uitgedraaid tot ‘Het Farcetheater’. Wat de mensen kunnen verwachten? Het wordt een hilarische theaterbelevenis met alles erop en eraan.”

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.