Peter Slabbynck zoekt inspiratie voor Covid-19-versie van Red Zebra-klassieker

© Facebookpagina Red Zebra
Stefaan Van Volcem

Op zaterdag 2 mei deelt de frontman van de vijfkoppige Brugse band deze nieuwe interpretatie van ‘I can’t live in a living room’ met de rest van de wereld. Vanuit zijn kot.

Al veertig jaar lang schreeuwt Red-zanger Peter Slabbynck ‘I can’t live in a living room’. Nu we tijdens deze lockdown met zijn allen thuis moeten zitten, is dit niet meteen een aansporing om in je kot te blijven. Daarom wil de voorman van Red Zebra een nieuwe Engelse tekst maken voor dit kunststuk van de Belpop. “Ik wil dit evenwel niet in mijn eentje doen”, geeft Slabbynck mee. “Daarom roep ik langs deze weg alle Bruggelingen op om tekstideeën naar mij te sturen over hoe je deze quarantaineperiode in je kot doorbrengt.”

De Brugse schepen van Cultuur Nico Blontrock (CD&V) kan zich alvast vinden in deze nieuwe, creatieve exploot van Slabbynck. “Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke flexibiliteit en dan kan er zelfs aan de tekst van een klassieker gesleuteld worden”, geeft hij mee. “Ik roep alle stadsgenoten dan ook graag op om hun creativiteit bot te vieren om samen met Peter Slabbynck van ‘Living Room’ hun nieuw lockdownlijflied te maken.”

Heb jij ingevingen voor ‘I can’t live in a Living room’ 2.0′? Surf dan naar de Facebookpagina van Red Zebra (https://www.facebook.com/Red-Zebra-1751462495171534) en klik op de knop ‘Chatbericht sturen’.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.