Inge Cordemans werd aangesteld als perschef toen Lode Aerts bisschop van Brugge werd. Die wou tabula rasa maken met de erfenis van de in opspraak gekomen Roger Vangheluwe.

Bisschop Lode Aerts stelde een nieuwe ploeg samen en ontsloeg de twee persmensen die nog onder de gevallen bisschop gediend hadden.

Maar nu is er in onderling overleg een einde gemaakt aan het contract van Inge Cordemans. Over de reden van het ontslag is niets meegedeeld. Inge blijft nog de communicatie van het bisdom verzorgen tot er een vervanger is aangesteld.

(SVK)

Inge Cordemans werd aangesteld als perschef toen Lode Aerts bisschop van Brugge werd. Die wou tabula rasa maken met de erfenis van de in opspraak gekomen Roger Vangheluwe.Bisschop Lode Aerts stelde een nieuwe ploeg samen en ontsloeg de twee persmensen die nog onder de gevallen bisschop gediend hadden. Maar nu is er in onderling overleg een einde gemaakt aan het contract van Inge Cordemans. Over de reden van het ontslag is niets meegedeeld. Inge blijft nog de communicatie van het bisdom verzorgen tot er een vervanger is aangesteld.(SVK)