Perlamoro trots op behaalde HIB-label

Zaakvoerder Davy Penet met zijn vrouw Kunwal Akhtar en Lisa Raes (Unizo). (foto ZB)
Redactie KW

Juwelenatelier Perlamoro uit Zandvoorde ontving het Handmade in Belgium-label van Unizo. Exclusieve ontwerpen met exclusieve stenen zijn de specialiteit van de zaak.

“We zijn trots dat we het label hebben behaald. We zijn blij en fier dat hard werken loont. Ik wil mijn echtgenote bedanken want zonder haar was dit zeker niet gelukt,” zegt juwelier Davy Penet die samen met zijn vrouw Kunwal Akhtar de zaak runt.

Perlamoro klinkt niet alleen goed, maar heeft ook een betekenis. Perle staat voor parels, amor voor liefde en oro is het Portugees voor goud.

“Het behaalde label garandeert exclusiviteit en kwaliteit. Bij ons kan je onder meer terecht voor ringen, huwelijksringen, kettingen, armbanden, oorbellen en juwelen. Alles wordt in het eigen atelier ontworpen en zo zijn de stukken uniek. We zijn ook gespecialiseerd in uiterst exclusieve edelstenen”, zegt Davy.

Beurs in Dubai

Zo mocht Perlamoro naar een expo in Dubai waar Davy zijn juwelen mocht voorstellen tussen de crème de la crème uit de sector zoals Lagerfeld, Dior en Cavalli. ” We leggen de lat steeds hoger. Het is onze bedoeling om van het kopen van een juweel, van om het even welke prijs, een beleving te maken. Bij ons kan dit in een echte privésfeer, zonder andere klanten in de buurt. We werken enkel op afspraak. Bij het kopen van een juweel, wat voor iedereen een belangrijk moment is, zitten we rond de tafel en luisteren we. We doen ook voorstellen wat uiteindelijk resulteert in enkele digitale 3D-ontwerpen waaruit de klant kan kiezen. Wil men iets uit onze exclusieve collectie dan kan dit ook met aanpassingen. Omdat we vrijwel alles zelf doen en er heel weinig tussenschakels zijn, kunnen we onze prijs relatief goedkoop houden”, verduidelijkt Davy. Momenteel zijn er bij Perlamoro werken aan de gang. De zaal krijgt een echte facelift en een nog exclusiever karakter. (NVZ)

Perlamoro is gelegen op Zandvoordeplaats 49 Zandvoorde (Zonnebeke) en ook bereikbaar via 0468 23 88 36.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier