Pendelbus naar vaccinatiecentrum Furnevent

De ingang van het vaccinatiecentrum Furnevent.© MVO
De ingang van het vaccinatiecentrum Furnevent.© MVO
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Vanaf vrijdag 12 maart maakt een gratis pendelbus de verbinding tussen het vaccinatiecentrum Furnevent in Veurne, het ziekenhuis AZ West en de stations van Veurne en Koksijde.

De inwoners van de vijf gemeentes van eerstelijnszone Westhoek&Polder worden allemaal gevaccineerd in Furnevent. De coördinatoren hebben alles in het werk gesteld opdat iedereen op een vlotte manier in het vaccinatiecentrum kan geraken, met de auto, de fiets, de bus of met ziekenvervoer.

Tijdens de openingsuren van het vaccinatiecentrum rijdt een pendelbus, die zo goed mogelijk aansluit op het bestaande openbaar vervoer. Ook de Belbus op lijn 57 kan je reserveren want die heeft tijdelijk een halte aan Furnevent.

Parkeergelegenheid

Wie met de fiets komt kan de fluogele pijlen volgen die je langs veilige wegen naar het vaccinatiecentrum leiden. Voor wie met de wagen komt, is er voldoende parkeergelegenheid voorzien. Er is ook een extra fietsenparking geïnstalleerd. Opgepast: enkel toegang via Nijverheidsstraat 8.

Voor specifieke vragen over het vervoer kan je terecht op het 0800-nummer dat je in jouw uitnodiging terugvindt. Je vindt alle info via www.veurne.be/vaccineren #8630altegoare #8630tegencorona en op www.laatjevaccineren.be #exitcorona

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.