Peggy Valcke zet je in beweging

Peggy Valcke is begeleidster voor het Zumbagebeuren. © (Foto JM)
Redactie KW

Peggy Valcke uit Ardooie start straks opnieuw met haar Zumbasessies in sportzaal De Ark aan de Melkerijstraat. Door de coronamaatregelen is het aantal deelnemers evenwel beperkt..

Elke woensdag is er om 19.00 uur Zumba met Peggy. Om 20.15 uur is er fatburn en bodymix.

Peggy Valcke werd in de voorbije jaren bekend als Zumba Peggy. Zij is dank zij haar permanente bijscholing de drijvende kracht achter het Zumbagebeuren in de regio. Zij is ook gediplomeerde voedingsconsulente en weet zo de mensen te begeleiden in een gezond evenwicht met beweging en gezonde voeding. Met NRGY organiseert ze de sessies in een veilige omgeving. Zumba met Peggy betekent toetreden tot een familiale groep die elke week samen op de mat zit, staan, ligt of beweegt. Af en toe heeft Peggy een verrassend moment klaar…

Voor wie zich op een rustige manier wil ontspannen kan deelnemen aan de sessies Body and mind. Dit is easy bewegen en dit is werkelijk toegankelijk voor iedereen. Een maandabonnement kost dertig euro. Een tienbeurten kaart krijg je voor 55 euro en een twintigbeurtenkaart krijg je voor 90 euro. Deelnemen aan een losse beurt doe je voor zeven euro.

Info bij Peggy Valcke in de Oostlaan 17 te Ardooie of op 0496/161 484.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier