“Pavimento is veel meer dan enkel een tegelhuis”

Filip Westyn in de toonzaal.© (Foto BC)
Filip Westyn in de toonzaal.© (Foto BC)
Redactie KW

In de Veldegemsestraat, daar waar vroeger elektrozaak All-Electro gevestigd was, heeft tegelhuis Pavimento de deuren geopend. Zaakvoerders zijn Filip Westyn en Miquel Inghels.

Filip Westyn (43) is afkomstig van Zedelgem en heeft er in vervlogen tijden nog café Jungle Heat uitgebaat, maar woont ondertussen in Ruddervoorde. Zijn vennoot Miquel Inghels (32) woont in Zedelgem.

“Pavimento is Italiaans voor vloer”, begint Filip. “Maar wij doen veel meer dan enkel tegels verkopen. We begeleiden projecten groot of klein en dat van A tot Z. We willen met andere woorden een zo volledig mogelijke service bieden en dat op maat van de klant. We staan in voor de verkoop en plaatsing van vloer- en wandtegels, parket en laminaat, doen badkamerrenovaties en maatwerk, leggen opritten en terrassen aan. In de toonzaal bieden we ook onderhoudsproducten en randmaterialen aan zoals lijmen en voegsels”, somt Filip op. Hij werkte vele jaren als vertegenwoordiger in een groothandel van keramische tegels. Daarna werkte hij ook nog twee jaar als verkoper in een tegelzaak. Het was in die zaak dat hij Miquel leerde kennen. “Het was mijn droom om ooit zelf een tegelhuis op te richten en Miquel deelde die droom. We hebben mekaar dus gevonden in onze plannen.” In het vroegere pand van All-Electro, Veldegemsestraat 1, vonden ze de ideale locatie om die plannen te verwezenlijken.

Perfecte samenwerking

Filip kent de wereld van de tegels door en door en is op de hoogte van de nieuwste trends, Miquel heeft dan weer de technische kennis en de jarenlange ervaring in het plaatsen van vloeren, wandtegels en terrassen. “We vullen mekaar dus perfect aan. Ik sta in voor de toonzaal en de verkoop en Miquel voor de uitvoering van de projecten”, besluit Filip.

Pavimento is elke dag open, behalve op zon- en feestdagen. Op woensdag kun je er terecht op afspraak. Meer informatie op www.pavimento.be !

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.