Pavarotti in Staden zoekt een overnemer

Lindsy Deleu. (foto JCR) © (foto JCR)
Redactie KW

Uitbaatster Lindsy Deleu zoekt een overnemer voor café Pavarotti op de Marktplaats. Lindsy runt de zaak momenteel alleen en nam daarom de beslissing om de Pavarotti over te laten.

Lindsy Deleu nam de zaak tien jaar geleden met haar toenmalige partner over. “Door omstandigheden sta ik er sinds begin dit jaar alleen voor”, legt Lindsy uit. “Dat is moeilijk vol te houden en daarom nam ik de beslissing om het café over te laten. Het café heeft op de Marktplaats een ideale locatie”, weet Lindsy. “Zo is er de wekelijkse marktdag op donderdag, vinden er jaarlijks twee kermissen plaats en er is ook de rally die er jaarlijks te gast is.”

Supportersclubs

Het café is ook de thuisbasis van twee officiële supportersclubs. Naast de supportersclub van wielrenner Jelle Wallays heeft ook Blauw-Zwart Staden, de supportersvereniging van Club Brugge, een onderkomen in café Pavarotti. “Uiteraard ga ik de klanten missen”, vertelt Lindsy. “Mijn vertrek is evenwel nog niet voor meteen. De klanten kunnen op mij blijven rekenen tot er een overnemer gevonden is.” Wie interesse heeft om het café over te nemen kan terecht bij Lindsy Deleu. Ze is te bereiken via 051 70 40 68. (BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier