Paul Delvaux Museum in Sint-Idesbald opent opnieuw de deuren

Het museum in Koksijde. © MVO
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Het Paul Delvaux Museum verwelkomt vanaf 1 juli alle museumbezoekers opnieuw. Alle maatregelen zijn genomen zodat iedereen het museum veilig kan bezoeken.

Momenteel loopt ook nog de extra tentoonstelling’ Paul Delvaux & George Grard’. Deze bijzondere tentoonstelling belicht de sterke band tussen Georges Grard en Paul Delvaux. In de diverse zalen van het museum gaan de beelden van Grard een intieme dialoog aan met de schilderijen van Delvaux. Ze illustreren de artistieke vriendschap van twee meesters van de Belgische kunst in de twintigste eeuw.

De coronascrisis heeft ons leven veranderd en de culturele sector bleef niet gespaard van deze ongekende situatie. De missie van de Stichting Paul Delvaux is het werk van de kunstenaar te delen. De activiteiten van het museum worden gefinancierd met de toegangskaarten en de rechten van het oeuvre van Delvaux. In deze specifieke omstandigheden is elke bijdrage waardevol voor het museum en de stichting, die iedereen bedankt voor de steun.

Vergeet niet vooraf te reserveren via het online formulier, via telefoon op 058 52 12 29 of per mail via info@delvauxmuseum.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier