Paul Bruna lanceert nieuwe merchandising

Ook zanger Paul Bruna uit Middelkerke staat tijdens zijn optredens telkens met een fanstand in de zaal of waar hij ook zingt.

Paul Bruna tussen Kaat Delheye (Houthulst), Eefje Van Maerrem (Diksmuide) en Sonja Delameillieure (Langemark). Copyright FODI/Daniël © PADI

“Vroeger zijn we gestart met gadgets op vraag van de leden van onze fanclub”, zegt Paul Bruna. “Omdat zowat alle artiesten sjaals hebben, maakten wij zelf sjaals en handdoeken. Later lieten we door een firma sjaals maken. We lieten ook enkele paraplu’s met mijn naam erop maken. Het is zeker niet de bedoeling om daarvan een winstgevende zaak te maken. We zien het eerder als een mooie vorm van publiciteit, want het is natuurlijk altijd leuk wanneer de fans met een sjaal zwaaien tijdens optredens. Aangezien we alles in kleine aantallen aankopen, kunnen de fans het ook aanschaffen aan dezelfde prijs zoals wij het aankochten. We verkopen zonder winst. Het overgrote deel van onze merchandising gebruiken we echter als geschenk. Gaan we ergens optreden, dan zorgen wij er telkens voor dat de organisator een cadeautje krijgt als dank voor het goede onthaal.”

Paul Bruna en zijn merchandising kan je bewonderen op donderdag 13 februari in De Kippe, Stationsstraat 50a in Merkem. Er zijn optredens van Kim Dejonghe, Corina en Paul Bruna. De deuren openen vanaf 11.15 uur (maaltijd mogelijk). De show start om 14 uur. Prijs : 15 euro, met gratis koffie en pannenkoek. (PADI)

Reservatie show : 0471 82 52 62 of info@vbro.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.