Paul Bruna komt met nieuwe single ‘Zing, lach en leef!’ voor actie ’30 dagen zonder klagen’

Paul Bruna is vereerd dat zijn nummer opgenomen is door de initiatiefnemers van de actie '30 dagen zonder klagen'. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De nieuwe single ‘Zing, lach en Leef!’ van Paul Bruna, met bijbehorende clip, is meteen al te zien op de facebookpagina van de nationale actie ’30 dagen zonder klagen’ en de website ‘Kies positief. Meer nog, Paul Bruna werd samen met 11 andere bekende Vlamingen, waaronder Maggie De Block, Sabine De Vos, Eva Daeleman, Bill Barberis, Alexander De Croo en Christophe Stienlet opgenomen als ‘supporter’ van de website van de actie ‘Kies positief’.

Op facebook kent de actie ‘30 dagen zonder klagen‘ een enorm succes met meer dan 27.000 volgers. Isabelle Gonnissen, een van de initiatiefnemers van de actie en auteur van het boek Kies Positief, vond dat het nummer van Paul Bruna perfect past in de actie en de hele opzet. De actie kende al heel wat weerklank en voor Paul Bruna is dit uiteraard een enorme opsteker en publiciteit voor zijn nieuwe single ‘Zing, Lach en Leef’.

https://www.youtube.com/watch?v=D7havWDNGs8

Paul Bruna: “De tekst voor het nummer heb ik zelf geschreven en los van de hele actie wilde ik een echt positief nummer brengen, een liedje waarin iedereen die er naar luistert gelukkig en blij wordt en alle miserie voor een tijdje vergeet. Ik ben uiteraard vereerd dat het nummer opgenomen is door de initiatiefnemers van de actie en laat zeker niet na om ook op mijn beurt deze actie als ‘supporter’ te promoten tijdens optredens.”

Wie meer wil weten over de actie kan dat via de Facebookpagina ‘30 dagen zonder klagen‘ of de website http://www.kiespositief.be/.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier