Elk jaar organiseert Pasar een weekend. Dit jaar was alles in gereedheid gebracht om van de zilveren editie iets feestelijks te maken in Heer Sur Meuse, de streek rond Dinant. Maar de corona epidemie heeft er anders over beslist. 'Een trip naar de Ardennen maken in het weekend van 1 mei is hoogst onzeker en dan nog zijn we niet zeker of alle geplande bezoeken zullen mogelijk zijn. Daarom zijn de afspraken gemaakt om volgend jaar met Pinksteren dit verwenweekend te laten doorgaan' aldus Pasar.

Nog omwille van de coronacrisis laat de jeugddienst van de gemeente weten dat de buitenspeeldag van 22 april geschrapt wordt. Ze zoeken voor de zomervakantie nog enkele gemotiveerde monitoren. Contact opnemen met Tobias Callewaert

Op de Tassche gaat dan weer de grote rommelmarkt niet door.

Coördinator Donald Debel deelt nog mee dat de Week van de Markt op 19 april niet doorgaat.

(JM)

Elk jaar organiseert Pasar een weekend. Dit jaar was alles in gereedheid gebracht om van de zilveren editie iets feestelijks te maken in Heer Sur Meuse, de streek rond Dinant. Maar de corona epidemie heeft er anders over beslist. 'Een trip naar de Ardennen maken in het weekend van 1 mei is hoogst onzeker en dan nog zijn we niet zeker of alle geplande bezoeken zullen mogelijk zijn. Daarom zijn de afspraken gemaakt om volgend jaar met Pinksteren dit verwenweekend te laten doorgaan' aldus Pasar.Nog omwille van de coronacrisis laat de jeugddienst van de gemeente weten dat de buitenspeeldag van 22 april geschrapt wordt. Ze zoeken voor de zomervakantie nog enkele gemotiveerde monitoren. Contact opnemen met Tobias CallewaertOp de Tassche gaat dan weer de grote rommelmarkt niet door.Coördinator Donald Debel deelt nog mee dat de Week van de Markt op 19 april niet doorgaat.(JM)