Afgelopen nacht kwamen vijf miljoen mondmaskersd in België aan en daar ging een nooit eerder geziene samenwerking aan vooraf. Life bvba en ASL zorgden ervoor dat de import mogelijk was. "Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar we hebben vandaag het onmogelijke mogelijk gemaakt", zegt Nicolas Cuypers van Life uit Zulte. "We gebruikten ons internationaal netwerk in de zorgsector om vijf miljoen mondmaskers in ons land te krijgen." Life is de leverancier van de AED-toestellen die in het Regenboogstadion hangen.

"Samen met Tom Dewitte van de supermarkt AD Delhaize uit Waregem en Deinze hebben we dit huzarenstukje werkelijkheid gemaakt. Nu kunnen we aan de eerste noden voldoen, zodat onze hulpverleners veiliger kunnen werken." Volgende week volgt nog een tweede lading mondmaskers. "Dit was niet mogelijk geweest zonder een perfecte medewerking van Tony Beeuwsaert, hoofdaandeelhouder van SV Zulte Waregem. Hij maakte met zijn Hasseltse luchtvaartbedrijf ASL het transport op minder dan 48 uur mogelijk."

"Het zijn zware tijden. Meer dan ooit moeten we respect tonen voor de instanties die dit mee mogelijk maken. De samenwerking met de FOD Volksgezondheid, de Vlaamse overheid, Buitenlandse Zaken en ambassades verliep uitstekend."

Afgelopen nacht kwamen vijf miljoen mondmaskersd in België aan en daar ging een nooit eerder geziene samenwerking aan vooraf. Life bvba en ASL zorgden ervoor dat de import mogelijk was. "Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar we hebben vandaag het onmogelijke mogelijk gemaakt", zegt Nicolas Cuypers van Life uit Zulte. "We gebruikten ons internationaal netwerk in de zorgsector om vijf miljoen mondmaskers in ons land te krijgen." Life is de leverancier van de AED-toestellen die in het Regenboogstadion hangen."Samen met Tom Dewitte van de supermarkt AD Delhaize uit Waregem en Deinze hebben we dit huzarenstukje werkelijkheid gemaakt. Nu kunnen we aan de eerste noden voldoen, zodat onze hulpverleners veiliger kunnen werken." Volgende week volgt nog een tweede lading mondmaskers. "Dit was niet mogelijk geweest zonder een perfecte medewerking van Tony Beeuwsaert, hoofdaandeelhouder van SV Zulte Waregem. Hij maakte met zijn Hasseltse luchtvaartbedrijf ASL het transport op minder dan 48 uur mogelijk.""Het zijn zware tijden. Meer dan ooit moeten we respect tonen voor de instanties die dit mee mogelijk maken. De samenwerking met de FOD Volksgezondheid, de Vlaamse overheid, Buitenlandse Zaken en ambassades verliep uitstekend."