"We waren al in volle voorbereiding voor de vijftiende editie van het jaarlijkse parkfeest", vertellen organisatoren Alex Bossuyt, Robrecht Grymonprez, Matthias Vercruysse en Brecht Van den Borre. Voor het vernieuwde team was het nog maar de tweede keer dat ze het feest zouden organiseren.

Vorig jaar lieten Christine Depuydt, Hilde Overbergh en Cathy Mathieu de organisatie over. "Dit feest in 'Park Ten Akker' is een traditie geworden. Het zou zoals steeds een bijeenkomst van jong en oud(er) zijn, een gezellig samenzijn voor alle buurtbewoners op Sint-Elisabeth in Kortrijk. Buurtinitiatieven als dit zijn heel welkom in tijden van weinig sociaal contact, maar de gezondheid staat voorop!"

Met pijn in het hart

"We willen geen enkel risico lopen en annuleren ons parkfeest met pijn in het hart. We vermoeden ook dat de coronamaatregelen nog een tijdje zullen duren." In de brief die naar buurtbewoners en sponsors gestuurd werd, wordt ook gevraagd om goed te zorgen voor elkaar: "Beter een goede buur dan een verre vriend."

De organisatoren zijn alvast enthousiast om er volgend jaar weer in te vliegen.

(EDB - foto EDB)

"We waren al in volle voorbereiding voor de vijftiende editie van het jaarlijkse parkfeest", vertellen organisatoren Alex Bossuyt, Robrecht Grymonprez, Matthias Vercruysse en Brecht Van den Borre. Voor het vernieuwde team was het nog maar de tweede keer dat ze het feest zouden organiseren. Vorig jaar lieten Christine Depuydt, Hilde Overbergh en Cathy Mathieu de organisatie over. "Dit feest in 'Park Ten Akker' is een traditie geworden. Het zou zoals steeds een bijeenkomst van jong en oud(er) zijn, een gezellig samenzijn voor alle buurtbewoners op Sint-Elisabeth in Kortrijk. Buurtinitiatieven als dit zijn heel welkom in tijden van weinig sociaal contact, maar de gezondheid staat voorop!""We willen geen enkel risico lopen en annuleren ons parkfeest met pijn in het hart. We vermoeden ook dat de coronamaatregelen nog een tijdje zullen duren." In de brief die naar buurtbewoners en sponsors gestuurd werd, wordt ook gevraagd om goed te zorgen voor elkaar: "Beter een goede buur dan een verre vriend."De organisatoren zijn alvast enthousiast om er volgend jaar weer in te vliegen.(EDB - foto EDB)