Ze sloegen de handen in elkaar om een take-away en delivery op te starten met elk hun eigen sterktes, de ribbetjes van Parilla en de burgers van Hermanus. De take-away en delivery gebeurt vanuit Hermanus aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. "We zijn onze klanten bijzonder dankbaar, want zaterdagavond was meteen een schot in de roos. Twee uur lang moesten we de bestellingen uitstellen naar latere uren. We zijn blij dat wij elkaar gevonden hebben, want alleen kan je dat niet: de keuken doen en aan huis leveren."

"Onze klanten die afhalen vragen wij zoveel mogelijk met de bankkaart te betalen, ontsmettingsmiddel te gebruiken voor handen en buiten te wachten of in de wagen te blijven tot hun bestelling klaar is. Zo willen we vermijden dat tegelijk een aantal klanten binnen moeten wachten" vertelt Andy Geeroms van Hermanus. Hij hoopt dat de mensen de lokale handelaar blijven steunen in deze moeilijke tijden. (SR)

Ze sloegen de handen in elkaar om een take-away en delivery op te starten met elk hun eigen sterktes, de ribbetjes van Parilla en de burgers van Hermanus. De take-away en delivery gebeurt vanuit Hermanus aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. "We zijn onze klanten bijzonder dankbaar, want zaterdagavond was meteen een schot in de roos. Twee uur lang moesten we de bestellingen uitstellen naar latere uren. We zijn blij dat wij elkaar gevonden hebben, want alleen kan je dat niet: de keuken doen en aan huis leveren.""Onze klanten die afhalen vragen wij zoveel mogelijk met de bankkaart te betalen, ontsmettingsmiddel te gebruiken voor handen en buiten te wachten of in de wagen te blijven tot hun bestelling klaar is. Zo willen we vermijden dat tegelijk een aantal klanten binnen moeten wachten" vertelt Andy Geeroms van Hermanus. Hij hoopt dat de mensen de lokale handelaar blijven steunen in deze moeilijke tijden. (SR)