‘Paraschol’ begroet fans van artiesten in veilige bubbel op grasplein in Beernem

Op vrijdag 28 augustus sluit Lindsay het rijtje 'Paraschol'-optredens af in Beernem. © PADI/Jens
Patrick Depypere

Tussen zondag 2 en vrijdag 28 augustus organiseert Concertevents zeven ‘Paraschol’-optredens op het evenementenplein van cc De Kleine Beer in Beernem. Er is ook een summerbar voorzien tijdens de week van 16 tot 22 uur en op zondag van 13 tot 22 uur.

De gemeente Beernem heeft een prachtige openluchtruimte ter beschikking gesteld voor zomerevenementen op het grasplein naast De Kleine Beer. Deze locatie bevindt zich op slechts twee kilometer van de E40. Er is een ruime parking voorzien. Bedoeling is om de Beernemse verenigingen, organisatoren en horeca een steun te bieden in deze moeiijke coronatijden en zo het publiek te laten genieten van hun favoriete artiest. Een groot podium en 40 strandparasols brengen een zomerse sfeer in een coronaveilige omgeving. Alle aanwezigen zullen in een veilige bubbel op het grasplein kunnen genieten van de optredens.

Op het evenementenplein van CC De Kleine Beer in Beernem kan je een parasol aankopen voor twee, vier, vijf of zes personen (verplichte reservatie). In je eigen bubbel kan je dan genieten van een optreden. Wie komt er allemaal langs ? Op zondag 2 augustus staan Steve Tielens, Michael Lanzo en Filip D’haeze geprogrammeerd. Prijs : 15 euro per ticket. Op dinsdag 4 augustus komt Stan Van Samang (uitverkocht) langs met zijn programma ‘Stan zingt’. Prijs : 20 euro per ticket. Op woensdag 5 augustus kan je genieten van de muziek van David Vandyck ‘Akoestisch’. Toegang : 20 euro per ticket. Op woensdag 12 augustus staat Mama’s Jasje ‘Unplugged’ (uitverkocht) op de affiche. Prijs : 20 euro per ticket. Eén dag later komt Gene Thomas langs met zijn akoestisch programma. Toegang : 18 euro per ticket. Op vrijdag 14 augustus kan je genieten van de muziek van Steve Tielens, Eveline Cannoot en Celine Hermans. Prijs : 15 euro per ticket. Op vrijdag 28 augustus wordt de reeks afgesloten met een optreden van Lindsay. Prijs : 12,5 euro per ticket. Naast de optredens kan je onder je eigen parasol genieten van de Summerbar met drinks en bites en dit tijdens de week van 16 tot 22 uur, op zondag van 13 tot 22 uur. (PADI)

Tickets kan je bestellen op 0479 31 84 55 – www.concertevents.be,info@concertevents.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.