Zaterdag 11 juli, 2020

Papa uit Kuurne laat pasgeboren zoontje avonturen beleven als superheld op Snapchat

Papa uit Kuurne laat pasgeboren zoontje avonturen beleven als superheld op Snapchat

Kersverse papa's en mama's die massaal foto's nemen van hun pasgeborene terwijl die al of niet slaapt, ze zijn niet meteen een zeldzaamheid. Maar er zijn er natuurlijk altijd die daar een paar stapjes verder in gaan. Lukas Costeur uit Kuurne is zo iemand. De grafisch ontwerper werd op 25 november papa van een zoontje Felix. "Om de nachtelijke momenten wat op te vrolijken voor mezelf, en voor Felix, heb ik telkens een kleine schets gemaakt met Snapchat van onze Felix." Dat gebeurde dan doorgaans net na de voeding, wanneer het voor de papa wachten was tot Felix weer in slaap viel.

Aanvankelijk was de tekening nog basic, daarna steeds beter uitgewerkt. Intussen figureerde de kleine Felix, nog geen maand oud, al als 27 superhelden en andere iconen. Het zijn verhaaltjes waarin de kleine held lekker kan wegdromen, ook al snapt hij nog niet veel van The Force, Minions of superkrachten. Eentje voor elke dag van zijn leven. De foto's, die op Snapchat slechts een tiental seconden zijn, staan gelukkig voor u en ons intussen ook verzameld op een speciale tumblr-pagina.

Lukas is alvast van plan om te blijven volhouden, althans tot de vermoeidheid (ook al eigen aan jonge papa's) de bovenhand haalt...

(FV)

>> http://snapdad.tumblr.com/