Pakkend eerbetoon voor Bodhi Gunst bij VV Westkapelle

Tijdens de plechtigheid werd de trui van Bodhi ingekaderd, ballonnen in de kleuren van Westkapelle opgelaten en kaarsen aangestoken. © JPV
Redactie KW

Net voor de training werd bij VV Westkapelle, de ploeg van de verongelukte Bodhi Gunst, donderdagavond een pakkend eerbetoon georganiseerd.

Het bezinningsmoment had plaats op het trainingsveld, waar Bodhi gedreven oefende en graag fratsen uithaalde. Tijdens de plechtigheid werd de trui van Bodhi ingekaderd, ballonnen in de kleuren van Westkapelle opgelaten en kaarsen aangestoken. Bestuurslid Ivy Zeebroek benadrukt dat het verlies pas nu echt tot haar doordringt: “Bodhi bracht grinta in de ploeg en was een sfeermaker in de kleedkamer en in de kantine. Natuurlijk zal hij enorm gemist worden. Die bezinning waren we hem verschuldigd, zo’n prachtkerel!”

Bodhi Gunst knalde zaterdagavond met zijn bestelwagen in op de achterkant van een rijdende vrachtwagen en liet de provinciale voetbalwereld in Westkapelle (zijn huidige ploeg) en Lissewege (waar hij alle jeugdrangen doorliep en tot einde vorig seizoen actief was) in grote verslagenheid achter.

Het bezinningsmoment had plaats op het trainingsveld, waar Bodhi gedreven oefende en graag fratsen uithaalde.
Het bezinningsmoment had plaats op het trainingsveld, waar Bodhi gedreven oefende en graag fratsen uithaalde.© JPV

De burgerlijke afscheid plechtigheid grijpt plaats in de aula van de Blauwe Toren, op vrijdag 15 november om 11 uur.

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier