PADI’S PARADE (17) : Dina Rodrigues

Redactie KW

Op zaterdag zoekt showbizzman PADI een zanger of zangeres op.

>> BIO – Afkomstig uit Portugal

Op 12 januari 1981 zag Dina het levenslicht in Nazaré (Portugal). Op jonge leeftijd volgde ze zangles bij een zanglerares en kwam ze terecht bij de groep Hoje Canto Eu (Vandaag zing ik). In 2001 verhuisde Dina naar ons land. Ze vestigde zich in Roeselare. Ze schreef zich in voor zanglessen, expressie en dans in De Popacademie. In 2006 deed Dina audities bij RCP Music Productions in Roeselare, waar ze een contract kreeg en bij wie ze aan een eerste cd werkte. Tussenin bleef ze ook muzikaal actief in Portugal. In 2006 won ze in Fatima immers de eerste prijs als nieuw aankomend talent. Vorig jaar kwam haar single O malhao malhao uit, een cover van Johnny Rodrigues en Linda de Suza. Daarvoor werkte ze samen met Patrick Vandewattijne, waarmee ze ook nu nog goed samenwerkt. Dina heeft ook de stemkwaliteiten van Céline Dion. Ze brengt een perfecte show van deze buitengewone diva. Met haar warmbloedige stem neemt ze de mensen mee naar de Zuiderse landen, betovert ze het publiek en laat ze iedereen genieten van de mooiste liedjes, gebracht op haar eigen manier, haar eigen stijl.

>> HET MOOISTE MOMENT – Optreden in Het Witte Paard

“Mijn allermooiste moment was optreden in Het Witte Paard in Blankenberge, waar ik voor 700 mensen mijn favoriete liedjes mocht zingen met mijn dansballet Jumelle erbij. Voor mezelf was dit een avond om nooit te vergeten, met zelfs een staande ovatie toen ik op ‘t laatste het nummer Titanic van Céline Dion zong. Dat blijft mij nog altijd bij in mijn geheugen, dat blijf ik koesteren.”

>> HET MEEST MEMORABELE OPTREDEN – Portugal 2006 !

“Portugal, 2006 ! Dat vergeet ik nooit meer ! Ik kreeg een mail uit Portugal dat ik was genomineerd voor een Award in de categorie nieuw aankomend talent in het buitenland. Ik kon dat amper geloven. Toen ik ter plaatse was, klopte mijn hart heel vlug omdat ik tussen al die grote sterren zat. Het waren artiesten waar ik van jongsaf naar opkeek en nu zat ik zelf tussen hen.”

>> WELKE DROOM HEB JE NOG ALS ARTIEST – Show in Kursaal Oostende

“Mijn grootste droom is een concert geven in Kursaal Oostende. Ik vind dat een geweldige zaal. Ik droom van een eigen show, met showballet en alles erop en eraan. Ik wil het publiek betoveren met mijn muziek en dans, terwijl de zaal proppensvol zit. Ik hoop dat dit geen droom blijft, maar realiteit zal worden. Daarom dat ik iedere dag blijf keihard werken om mijn muzikale droom waar te maken. Daarnaast wil ik verder mooie muziek brengen en de vele fans laten genieten.”

(PADI)

Info : Boekingen Van Dijck Publishing : 055 38 96 68

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.