Dean organiseert padeltrips naar Europese toplocaties

© Wouter Meeus
© Wouter Meeus
Philippe Verhaest

In normale tijden organiseert Dean Dewitte (37) met Vip & Fan voetbalreizen naar alle mogelijke Europese topclubs, nu zit de Schuiferskapellenaar noodgedwongen al bijna een jaar thuis. Maar de man koestert nieuwe plannen. “Vanaf de regels het toelaten, wil ik padeltrips naar Europese topbestemmingen organiseren”, zegt hij.

Vip & Fan werd in 2013 door Dean Dewitte in het leven geroepen en brengt zo goed als wekelijks voetbalfans naar de stadions van hun favoriete Europese topclubs. “Ondertussen heb ik het hele continent afgereisd”, zegt Dean Dewitte. “Met één doel: mijn klanten een topdag of -weekend bezorgen en alle praktische zaken voor mijn rekening te nemen.”

Perspectief gevraagd

Begin maart vorig jaar woonde hij Atlético Madrid Sevilla bij, maar toen Dean met zijn groep weer voet aan grond zette op de luchthaven van Zaventem, ging Madrid al in lockdown. “ Sindsdien liggen mijn activiteiten compleet stil ”, zucht de Schuiferskapellenaar, die ook nog actief is bij de Waregemse wijnhandel Start2Taste. “Ik koesterde nochtans grote plannen. Vorig jaar wilde ik een voetbaltrip doorheen Argentinië organiseren en dit jaar stond Brazilië op de kalender. Die plannen zitten voorlopig in de koelkast.”

Dean hoopt dat er snel perspectief komt. “Aanvankelijk dacht ik dat we in september 2020 weer normaal zouden kunnen opstarten, nu heb ik september 2021 als doel vooropgesteld. Hopelijk wordt die hoop ook realiteit.”

Barcelona, Rome…

Ondanks alles blijft Dean niet bij de pakken zitten en doktert hij nieuwe concepten uit. “Samen met Bruno Taillieu van de webshop Puur Padel wil ik deze zomer padeltrips naar Europese topbestemmingen organiseren. In juli willen we naar Rome afreizen, in augustus staat Barcelona op de agenda, in oktober gaat het richting Alicante en in december trekken we naar Stockholm. Maar uiteraard volgen we de geldende maatregelen, daar hangt alles van af. Sowieso zal alles coronaveilig verlopen en zullen de groepen tussen de 16 en 24 deelnemers tellen, zodat we ten allen tijde topkwaliteit kunnen serveren. We willen padelspelers nieuwe locaties laten ontdekken , maar ze zullen ook les krijgen en er zal voldoende tijd zijn om de stad te ontdekken.”

Het initiatief weekt al wat interesse los, zegt Dean. “ We popelen om er opnieuw in te vliegen en zullen voor onze padeltrips de vertrouwde Vip & Fan-formule hanteren: alles tot in de puntjes geregeld en genieten van begin tot einde . En uiteraard hoop ik dat we straks ook opnieuw voetbalstadions mogen ontdekken. Die eerste trip naar een Europese (top)club na de coronacrisis, daar kijk ik nu al verschrikkelijk naar uit.” Alle info via de Facebookpagina van Vip & Fan en 0478 65 79 54.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.