Padel Dôme in Ingelmunster herbergt 21 (!) padelcourts

Frederick Verhelst (links) en Herbert Herreman zullen padelterreinen realiseren op de site van Aviflora. (foto Frank) © Frank Meurisse Frank Meurisse
Wouter Vander Stricht

De plannen van ondernemers Frederick Verhelst (Smart Solutions) en Herbert Herreman (TC Isis) maakten we in februari hier op kw.be in primeur al bekend. Op de vroegere site van Aviflora plant men het grootste padelcentrum van de provincie.

Dit artikel maakt deel uit van het dossier ‘Padel in de Mandelstreek’. Lees het dossier hier

De effectieve plannen liggen nog niet op tafel, maar naast padel zou er ook ruimte zijn voor onder meer horeca en fitness. Ondanks allerlei geruchten over het project maakt Frederick Verhelst zich sterk dat er snel schot in de zaak komt. “De omgevingsvergunning wordt eerstdaags aangevraagd”, klinkt het. Het project omvat tien outdoor velden en tien indoorterreinen. En ook een overdekt centre court. “Met een grote tribune rond zodat het publiek er topwedstrijden kan bijwonen.” In totaal dus 21 velden. Herbert Herreman is de man achter TC Isis in Izegem en ook daar heeft hij een aanvraag lopen voor vijf extra padelvelden. (WVS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.