Pablo The Barber opent kapperszaak op boogscheut van Versluys Arena in Oostende

V.l.n.r.: Antonio Milic, Pablo, Fernando Canesin en Zarko Tomasevic vertrouwen alleen Pablo als het op kappen aankomt. © JRO
Redactie KW

Wie nu en dan bekende voetballers tegen het lijf wil lopen kan maar beter in de buurt blijven van de Hyacintenlaan. Dinsdag opende Jovica Kalinovic er Pablo The Barber.

Jovica (22) is de vaste kapper van een resem aan bekende voetballers. De Oostendse kapper van Servische afkomst is al jaren de vaste kapper van heel wat voetbalsterren uit ons land. Bijna de hele kern van KV Oostende het haar enkel knippen door ‘Pablo’. Maar ook Stefano Denswil, Wesley Moraes, Sofyan Amrabat en Siebe Schrijvers van Club Brugge komen bij hem langs. Ook Antonio Milic en Ivan Santini van Anderlecht zijn vaste klanten van de man. Waar ‘Pablo’ voorheen enkele open stond om VIP te knippen, wil hij met zijn kapperszaak, op een boogscheut van de Versluys Arena in Oostende, toegankelijk zijn voor iedereen. “Maar ik blijf ook nog mijn vrienden, want dat zijn ze intussen geworden, hun haar knippen”, klinkt het bij Pablo.

De officiële opening van Pablo The Barber werd door heel wat voetballers bijgewoond. Zo kwamen Bojan Nastic, Sindrit Guri, Aristote Nkaka, Logan Ndembe, William Dutoit, Tomasevic Zarko, Francois Marquet, Fernando Canesin en Nicolas Rajsel van KV Oostende langs. Maar ook Antonio Milic en Luka Adzic van Anderlecht tekenden present. Verder kwamen ook Wesley Moraes en Stefano Denswil van Club Brugge nog een bezoek brengen aan hun favoriete kapper.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier