Volleybalclub 'De Jumpers' verkleden zich als rasechte paashazen. Zo gaan ze langs bij alle leden van de handelaarsbond en delen ze paaseitjes uit. Maar ook aan de passanten natuurlijk. Dit initiatief draait al voor het vierde jaar mee.

Maar het is de eerste maal dat de lokale tuk tuk meedoet. "Dat is toch wel een meerwaarde. We zullen zeker opvallen in de straten. We gaan dwars door Middelkerke, de Kerkstraat, de Leopoldlaan, de dijk, maar ook het winkelcentrum en een klein stukje van Westende. Dit alles is goed voor maar liefst 60 kg paaseitjes.

De reacties zijn super, we toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht. Van 10u tot 13u rijden we rond met de paashazen in de tuk tuk, en in de namiddag vanaf 13u delen we de resterende paaseieren uit met een Go-cart. We willen iedereen op deze manier een vrolijk Pasen wensen," aldus Joke Dierckx initiatiefneemster van de Paasactie.

(RDB-foto LC)

Volleybalclub 'De Jumpers' verkleden zich als rasechte paashazen. Zo gaan ze langs bij alle leden van de handelaarsbond en delen ze paaseitjes uit. Maar ook aan de passanten natuurlijk. Dit initiatief draait al voor het vierde jaar mee. Maar het is de eerste maal dat de lokale tuk tuk meedoet. "Dat is toch wel een meerwaarde. We zullen zeker opvallen in de straten. We gaan dwars door Middelkerke, de Kerkstraat, de Leopoldlaan, de dijk, maar ook het winkelcentrum en een klein stukje van Westende. Dit alles is goed voor maar liefst 60 kg paaseitjes. De reacties zijn super, we toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht. Van 10u tot 13u rijden we rond met de paashazen in de tuk tuk, en in de namiddag vanaf 13u delen we de resterende paaseieren uit met een Go-cart. We willen iedereen op deze manier een vrolijk Pasen wensen," aldus Joke Dierckx initiatiefneemster van de Paasactie. (RDB-foto LC)