Paasactie Jong VLD Roeselare ten voordele van Jakedoe

Jong VLD Roeselare schonk 350 euro aan Jakedoe.
Jong VLD Roeselare schonk 350 euro aan Jakedoe.
Redactie KW

In maart heeft Jong VLD Roeselare een paasactie georganiseerd ten voordele van de Roeselaarse jongerenvereniging Jakedoe. Jakedoe is de kinder- en jongerenwerking van t’Hope, Welzijnsschakel en -vereniging waar armen het woord nemen in Roeselare.

In Jakedoe organiseren jonge vrijwilligers met en zonder armoede-ervaring samen activiteiten. Voor jongeren is dit een leuke tijd op een rustige plek waar ze op hun eigen tempo kunnen opgroeien, zichzelf en anderen leren kennen.

In het weekend voor Pasen kon je bij Jong VLD Roeselare een doosje paaseitjes kopen voor jezelf en tegelijk schonk je 1 doosje paaseitjes aan Jakedoe, die hiermee een coronaveilige paaseierenraap kon organiseren. Hiermee wil Jong VLD Roeselare er ook voor zorgen dat alle kinderen en jongeren van Roeselare konden genieten van een lekker Pasen. Jong VLD heeft in totaal 105 doosjes verkocht in West-Vlaanderen.

Tevens was er nog een extra bedrag van 350 euro over dat Jong VLD Roeselare ook schonk aan Jakedoe om hun werking te steunen. De paaseitjes kwamen van de lokale chocolaterie ‘t Karakske uit Beveren.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.