In de Zonnebloem doet men mee aan de acties rond de Warmste Week. Ze doen dit met een origineel initiatief. Er werden paardjes aangemaakt en deze worden gesigneerd door enkele bekende personen. Een eerste paardje werd voorgesteld en dit is er eentje dat gesigneerd werd door Sien, Céline en Giovanni van de Ketnetband. Freddy De Vadder signeerde met veel plezier het tweede paardje. Ook onze Ardooise Laura Lynn draagt de actie een warm hart toe en zij signeerde het derde paardje waarop kan geboden worden.

De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan kom op tegen kanker. Men koos dit project omdat men binnen de school recent twee maal geconfronteerd werd met deze ziekte.

De finale van de actie is op het ouderkaffee van 21 december te beleven waar de kerstvakantie wordt ingezet.

Bieden op de paadjes kan door deel te nemen aan de veiling. Daarvoor stuur je een mail naar ouderkaffee@hotmail.com met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Maak melding van jouw favoriete paard en he bedrag dat je inzet.

(JM)

In de Zonnebloem doet men mee aan de acties rond de Warmste Week. Ze doen dit met een origineel initiatief. Er werden paardjes aangemaakt en deze worden gesigneerd door enkele bekende personen. Een eerste paardje werd voorgesteld en dit is er eentje dat gesigneerd werd door Sien, Céline en Giovanni van de Ketnetband. Freddy De Vadder signeerde met veel plezier het tweede paardje. Ook onze Ardooise Laura Lynn draagt de actie een warm hart toe en zij signeerde het derde paardje waarop kan geboden worden.De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan kom op tegen kanker. Men koos dit project omdat men binnen de school recent twee maal geconfronteerd werd met deze ziekte.De finale van de actie is op het ouderkaffee van 21 december te beleven waar de kerstvakantie wordt ingezet.(JM)