"Het was een overrompeling", zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA). "Normaal gezien zou de ticketverkoop aan de balie even na de middag afgesloten worden, maar alles liep door tot 17.30 uur wegens de grote interesse."

"Om 7 uur 's morgens stond er al een wachtrij van 180 mensen. Een record, maar zo goed als iedereen kon de gewenste tickets kopen. Een reeks voorstellingen zijn intussen uitverkocht. Dat is het geval voor twee voorstellingen van Assisen, drie voorstellingen van Het Prethuis, het Volkstoneel van Frans-Vlaanderen en Gers Pardoel. De voorstellingen van Alex Agnew, de zondagvoorstelling van Assisen en De Broers Geboers zijn bijna uitverkocht." Ook de tickets voor het minder populaire aanbod werden vlot verkocht.

Vanaf nu kunnen er tickets gekocht worden via de webshop en vanaf maandag 19 november kan er ook telefonisch gereserveerd worden en kunnen geïnteresseerden terecht aan de balie van De Leest.

(KH)

"Het was een overrompeling", zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA). "Normaal gezien zou de ticketverkoop aan de balie even na de middag afgesloten worden, maar alles liep door tot 17.30 uur wegens de grote interesse.""Om 7 uur 's morgens stond er al een wachtrij van 180 mensen. Een record, maar zo goed als iedereen kon de gewenste tickets kopen. Een reeks voorstellingen zijn intussen uitverkocht. Dat is het geval voor twee voorstellingen van Assisen, drie voorstellingen van Het Prethuis, het Volkstoneel van Frans-Vlaanderen en Gers Pardoel. De voorstellingen van Alex Agnew, de zondagvoorstelling van Assisen en De Broers Geboers zijn bijna uitverkocht." Ook de tickets voor het minder populaire aanbod werden vlot verkocht.Vanaf nu kunnen er tickets gekocht worden via de webshop en vanaf maandag 19 november kan er ook telefonisch gereserveerd worden en kunnen geïnteresseerden terecht aan de balie van De Leest.(KH)