Overrompeling op Oostrozebeekse nieuwjaarsreceptie

Er was enorm veel volk aanwezig op de nieuwjaarsreceptie. © foto CLY
Julien Cluyse
Julien Cluyse Medewerker KW

Nagenoeg heel Oostrozebeke kwam afgezakt naar de jaarlijkse nieuwjaarsdrink in ontmoetingscentrum Mandelroos. Het werd een aangename receptie waarbij de aanwezigen uitgebreid konden bijpraten en genieten van de gratis aangeboden drankjes.

Burgervader Luc Derudder was bijzonder gelukkig met de enorme opkomst. Hij begon zijn nieuwjaarstoespraak met een momentje aandacht voor de overleden schepen en volksvriend Jacques Goemaere. Naast het verdriet dat er was in 2022 verwees de burgemeester ook naar een financieel moeilijk jaar door de energiecrisis en de inflatie.

“Als gemeente zijn wij, net zoals alle gezinnen en bedrijven, gedwongen om te besparen. Daarom werd beslist om de heraanleg van het park De Visscherie en de renovatie van de Nieuwstraat uit te stellen. Om een evenwicht te krijgen werden ook enkele kleinere bedragen van onze uitgaven geschrapt. Gelukkig werden er de voorbije vier jaren al heel wat werken uitgevoerd en kunnen we genieten van een mooie dorpskern en een prachtige Mandelvallei. Jullie talrijke aanwezigheid hier steunt ons ook om dit werk gedreven verder te zetten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier