Vrienden halen al meer dan 10.000 euro op voor ouders van overleden Daan (14)

Daan was dol op rugby. © GF
Redactie KW

De vrienden van het gezin van de gepeste Daan T. (14) uit Waregem hebben deze week een steunactie gestart om geld in te zamelen. Door het pestgedrag stapte Daan uit het leven. Sinds de start van de steunactie doneerden al 525 mensen een kleine bijdrage. Ondertussen werd al zo’n 10.442 euro ingezameld. “Dit is een enorm pijnlijke gebeurtenis. We willen hen helpen met de kosten van de begrafenis en advocaat en starten daarom deze actie”, schrijven de vrienden.

De vrienden van de familie van Daan T. (14), die maandag 9 januari na aanhoudende pesterijen uit het leven stapte, starten nu een inzamelactie voor het gezin. “Dit is een enorm pijnlijke gebeurtenis voor hen en nu kijken ze nog aan tegen kosten van de begrafenis, advocaat… . Als vrienden kunnen we het niet aanzien dat deze lieve mensen nu ook nog financieel moeten bijdragen in deze droevige gebeurtenis. Daarom hopen we dat u een kleine bijdrage doet voor Daan en zijn gezin.”

Ondertussen opende het parket ook een onderzoek naar de aanleiding van het overlijden van Daan T.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be ) of de Zelfmoordlijn (1813 of www.zelfmoord1813.be).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.