https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Uitbater IJshuisje Martine aan 3 Gapers onverwacht overleden

© Jean Pierre Deman
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Blankenbergenaar Bernard Beyaert, uitbater van IJshuisje Martine, recht tegenover de Drie Gapers in Oostende, is woensdag onverwacht overleden.

Omstaanders sloegen alarm toen ze merkten dat het licht brandde en de deur open stond van de crèmekarre. De man werd dood aangetroffen in zijn ijshuisje. Politie en ambulance werden direct verwittigd, maar alle hulp kwam te laat.

Rouwbetuigingen op sociale media

Bernard Beyaert zou een natuurlijke dood gestorven zijn. Hij is wellicht onwel geworden en kon niemand meer verwittigen. Bernard was een bekend figuur in Oostende. Trouwe klanten hebben al bloemen neergelegd voor de ‘ijskar’ en op sociale media staan reeds een honderdtal rouwbetuigingen.

Tegen Jean-Luc Bossuyt zei Bernard onlangs nog het volgende: “Het seizoen is precies herbegonnen, maar ik voel me niet zo best meer!”

Zus Hilde Beyaert reageert ook: “Jammer dat Bernard ons dat niet verteld heeft en gewoon bleef verder werken.”

Afscheidsgebedsdienst

Zaterdag hing de rouwbrief uit aan het venster van het ijshuisje op de bijna verlaten zeedijk.

De afscheidsgebedsdienst heeft plaats op vrijdag 17 september om 13 uur in de aula van het uitvaartcentrum Lambrecht, A. Rodenbachstraat14 in Blankenberge. Online condoleren kan via www.dela.be/nl/uitvaartzorg-lambrecht

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten