https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Schepen Geert Verhegge overleden na strijd tegen kanker

Geert Verhegge overleed na een moedige strijd tegen kanker. © BC
Redactie KW

Geert Verhegge, schepen van Sport, Jeugd en Cultuur in Zedelgem, is zondag overleden na een lange strijd tegen kanker. Dat bevestigt burgemeester en partijgenote Annick Vermeulen (Nieuw).

Opvallend is dat Geert Verhegge pas eind juli weer schepen werd na het ontslag van Dirk Verhaeghe. Eerder was hij al eens zes jaar schepen. Burgemeester Annick Vermeulen is Geert dankbaar voor de vele jaren dat ze samenwerkten en wenst de familie en vrienden veel sterkte.

Inzet en toewijding

Het college van burgemeester en schepenen, de gemeentelijke diensten en het hele Lokaal Bestuur betuigen hun diep medeleven en oprechte deelneming voor de familie, vrienden en kennissen van de overleden schepen.

Burgemeester Annick Vermeulen: We bedanken Geert voor zijn inzet en toewijding aan gemeente Zedelgem en voor de samenwerking. Hij heeft zich niet alleen op politiek vlak, maar ook op vele andere manieren actief ingezet voor de gemeente. Hij gaat veel te vroeg heen, veel sterkte gewenst.”

Schepen Geert Verhegge was tijdens zijn politieke loopbaan OCMW-raadslid van 2007 tot 2012 en ook lid van het vast bureau en van het bijzonder comité van de sociale dienst van OCMW Zedelgem, schepen van Financiën van 2013 tot 2019 en hij werd zoals eerder vermeld opnieuw schepen in juni laatstleden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.