https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Overlijden Kevin Callemin is zwaar verlies voor familie en TTC Drive

Kevin Callemin (rechts), samen met zijn ploegmaten bij TTC Drive B, Serge Dudal, Luc Desanghere en Rainier Verhoest. © (Foto FRO)
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Donderdagmorgen werd, op bouwwerf O’Sea langs de Troonstraat, het levenloze lichaam gevonden van de 38-jarige Oostendenaar Kevin Callemin. Voor familie en vrienden betekent het heengaan van Kevin een drama.

Jacques Denys, voorzitter van TTC-Drive Oostende, waar Kevin Callemin actief was, getuigt over het overlijden. “Kevin is meer dan vijftien jaar lid van onze club. Hij was niet alleen bestuurslid, maar ook actief als jeugdverantwoordelijke en jeugdtrainer. Ook zijn moeder, zijn echtgenote en kinderen zijn lid van de club”, klinkt het bij de voorzitter.

“Zijn plots overlijden is in de eerste plaats een drama voor zijn familie, maar ook een zware slag voor onze club. Bij TTC Drive telde Kevin veel vrienden. Hij stond altijd paraat om alles en iedereen te helpen. De laatste tijd was hij zichzelf niet meer wegens tal van familiale problemen. Hij wilde er met niemand over praten en weigerde elke steun.”

“Zaterdag was hij jarig (38) en speelde hij nog mee in competitie, een match in Eernegem. Donderdagmorgen kwam dan het fatale bericht dat Kevin overleden is. Zijn heengaan zal nog lang blijven nazinderen binnen de club!”

De officiële afscheidsplechtigheid voor Kevin Callemin zal plaatsvinden op vrijdag 1 oktober om 11 uur in de aula van Uitvaartbedrijf Marote, Stuiverstraat te Oostende. Een laatste groet is nog mogelijk op maandag, dinsdag en woensdag (27, 28 en 29 september) van 14 tot 17 uur.

Wie met vragen kampt met zelfdoding, kan altijd terecht op het gratis nummer 1813, of www.zelfmoord1813.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.