Martine Van Melckebeke (56) van brocante- en decoratiezaak ‘Vie De Vue’ overleden in Brugge

Wijlen Martine Van Melckebeke. © (gf)
Stefaan Reuse
Stefaan Reuse Medewerker KW

Martine Van Melckebeke, die jarenlang de winkel Vie De Vue in de Hoogstraat in Brugge uitbaatte, is maandag op 56-jarige leeftijd overleden. Ze verloor een moedige strijd tegen kanker.

Martine Van Melckebeke werd geboren op 21 mei 1966 in Zottegem. Elf jaar lang runde ze de winkel Vie de Vue in de Hoogstraat. Haar zaak was bekend voor brocante en decoratie. Met de komst van haar man Philip Daerden in de zaak werd er ook aan taxidermie gedaan, zo stopten ze onder meer vlinders onder stolpen.

Actief op antiekmarkt

Martine was jarenlang te vinden op de kerstmarkt in Brugge, maar ook op de antiekmarkt langs de Dijver. Ze koesterde de ambitie om die markt op te waarderen om nog meer volk te lokken tijdens de lente en de zomermaanden. Ze was ook een bekend gezicht op rommelmarkten waar ze waardevolle zaken ging kopen. Ze laat echtgenoot Philip en drie kinderen achter.

De uitvaart vindt plaats op maandag 23 januari om 10.30 uur in de aula van crematorium De Blauwe Toren. Aan de familie biedt de redactie haar oprechte deelneming aan.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.