Landbouwer (46) dood aangetroffen in varkensstal in Geluwe

© CL
© CL
Redactie KW

Een 46-jarige landbouwer werd dinsdagmiddag dood aangetroffen in zijn eigen varkensstal in Geluwe bij Wervik. De aangestelde wetsdokter bevestigde dat het om een natuurlijk overlijden gaat.

Dinsdagnamiddag werd het landelijke Geluwe getroffen door een drama. Een 46-jarige landbouwer werd er dood aangetroffen in zijn stallen. Alle indicatoren wijzen in de richting van een tragisch ongeval, waarbij giftige dampen de man fataal werden.

Het was de zoon van de landbouwer die het levenloze lichaam van zijn vader aantrof, in de varkensstallen van het erf langsheen de Geluwse Schendekouterstraat. Zowel de MUG als een ambulance kwamen ter plaatse maar die konden niets anders dan het overlijden van de man vaststellen.

Spijtig ongeval

De politie kwam eveneens ter plaatse maar gaat ervan uit dat het slachtoffer werd geveld door een ophoping van giftige dampen in de varkensstallen. Het parket besloot dan ook geen deskundige ter plaatse te sturen. Een wetsdokter vervolledigde de vaststellingen van de hulpdiensten.

De familie, aangedaan door het verlies, konden zich beroepen op de dienst slachtofferhulp.

(CL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten