Kolonel Carlos Vermeulen (53) uit Ieper overleden na slepende ziekte

Wijlen kolonel Carlos Vermeulen.©Eric Flamand
Wijlen kolonel Carlos Vermeulen.©Eric Flamand
Redactie KW

Kolonel Carlos Vermeulen (53), dienstdoend korpscommandant van het militair kwartier in Ieper (CCMP), is na een slepende ziekte donderdagmorgen overleden.

Kolonel Vermeulen was in de periode 2016-2018 op alle herdenkingen in de regio. Hij was ook ontelbare keren aanwezig op de Last Post. Daarnaast was hij ook drijvende kracht achter het jaarlijkse motortreffen, waarna de opbrengst steevast werd verdeeld over een viertal goede doelen.”

Ook voor de commandobunker te Kemmel heeft Carlos zich ingezet. “Wat werd verwezenlijkt op de Site (Bunker JS) qua organisatie en infrastructuurwerken was zonder zijn steun niet mogelijk geweest”, aldus Marnick Dehouck, die er onder zijn bevel werkte.

Luitenant Kolonel Vermeulen volgde op 17 september 2015 Kolonel Filip Borremans op, en was tot vorig jaar actief bezig met de toekomst van de Ieperse kazerne. Carlos Vermeulen kwam bij ons nog aan bod in dit artikel over de kazerne in Ieper. (EF)

De reactie van het Militair Commando Provincie West-Vlaanderen:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten