Kato verliest haar moeder uit Oostende

Afgelopen weekend moest Kato afscheid nemen van haar moeder. Met een lach en een traan, zo schrijft ze op Instagram.© Christophe De Muynck
Afgelopen weekend moest Kato afscheid nemen van haar moeder. Met een lach en een traan, zo schrijft ze op Instagram.© Christophe De Muynck
Bert Vanden Berghe

Met een emotioneel bericht op Instagram laat zangeres Kato Callebaut weten dat haar moeder is overleden. Zij woonde sinds een paar jaar in Oostende. Dit voorjaar verbleef Kato met haar lief Tom vlakbij.

Kato Callebaut, die samen met Tom ‘Dice’ Eeckhout het muzikaal duo The Starlings vormt, laat weten op Instagram dat ze afgelopen weekend afscheid moest nemen van haar mama. Dat gebeurde met een lach en een traan, zo schrijft ze.

Alhoewel Kato van het Leuvense afkomstig is, woonde haar mama in Oostende. “Zij woont hier sinds 2012”, zo gaf ze onlangs nog mee in De Krant van West-Vlaanderen. “Na haar scheiding is ze naar hier verhuisd, omdat ze naar eigen zeggen altijd al aan de zee wilde wonen. Het leuke is dat ze ook zicht op zee heeft. En ook mijn zus heeft hier een tijdje gewoond, maar die woont nu in Veurne. Haar lief is van daar. Maar mijn moeder wil hier niet meer weg, nee. Ik denk ook dat het echt leuk is om hier te wonen op latere leeftijd.”

Dit voorjaar verbleef Kato samen met Tom dichtbij. Ze namen immers een cd op in Oostende. We wensen vanuit de redactie Kato en haar familie veel sterkte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.