Jeugdhuis Jakkedoe in Desselgem rouwt om medewerker Becky (24): “Op korte tijd veel betekend”

Becky Quissens.
Becky Quissens.
Redactie KW

Jeugdhuis Jakkedoe in Desselgem verkeert in rouw na het plotse overlijden van beroepskracht Becky Quissens. De jonge vrouw overleed afgelopen maandag op 24-jarige leeftijd in Gent.

Bij het Desselgemse jeugdhuis, waar Becky aan de slag was als projectmedewerker ondernemen, wordt met ongeloof gereageerd. “Ze was altijd goedlachs en je kon alles tegen haar vertellen. Dat zijn eigenlijk de momenten die voor mij bijblijven: als we babbelden over het dagelijkse leven, over het jeugdhuis, maar even goed over ons privéleven. Op korte tijd heeft ze heel veel betekend voor Jakkedoe. Behalve haar projecten stond ze ook altijd klaar voor alle jongeren”, vertelt voorzitter Kenny Nguyen.

Herdenkingsmoment

Zaterdag vindt er een klein herdenkingsmoment plaats op het terrein van het jeugdhuis in de Pompoenstraat in Desselgem. Tussen 16.30 en 18 uur is iedereen welkom om coronaproof een boodschap, een bloemetje of iets persoonlijks achter te laten. “Dat gebeurt in groepjes van vier, mét mondmasker en de nodige afstand. Verdere richtlijnen vind je aan het jeugdhuis”, laat het bestuur nog weten.

Becky is afkomstig van Wingene, ze was ook medewerker bij het Tieltse festival Melkrock.

(PNW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.