Gullegemse Bart Degryse (58) overleden

Bart Degryse (11/5/1963 – 21/10/2021)
Redactie KW

Op 21 oktober is in AZ Groeninge Bart Degryse (11 mei 1963) overleden. Bart was een bekend en graag gezien figuur in Gullegem. Sinds 1998 was hij de zaakvoerder van Syndic Degryse met kantoor in Marke, een zaak die hij de jongste jaren samen met zoon Sebastien leidde.

Het overlijden kwam onverwachts, dat Bart een graag gezien persoon was blijkt uit de vele rouwbetuigingen die de familie al mocht ontvangen. “Iedereen is heel zwaar aangeslagen”, zegt zoon Sebastien.

“De mensen prijzen mijn vader voor de mooie mens die hij was, voor de liefde die hij aan de dag legde in de uitoefening van zijn beroep. Ik hoor van velen dat hij steeds correct handelde en erin slaagde om rustig te blijven. In om het even welke situatie. En dat al die kwaliteiten hem tot een uitstekend bemiddelaar maakten. Die woorden doen ons veel deugd.”

Bart Degryse was in het verleden actief in het Gullegemse verenigingsleven. Als bestuurslid van Unizo en van voetbalclub SK Gullegem. Hij was voorzitter van de club toen die in 2002 een fusie aanging met SV Wevelgem City.

Bart was de echtgenoot van Griet Kindt, zaakvoerster van lingeriezaak La Luna in de Kerkstraat, vader van Célien en Sebastien en grootvader van Guillaume.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.