Eeuweling Roger Vanneste (102) overleden in Geluwe

foto: XC
Redactie KW

In het woonzorgcentrum Ter Beke in Geluwe is eeuweling Roger Vanneste (102) gestorven. Hij was de weduwnaar van Rachel Robbe die overleed in 2019. Roger was afkomstig uit Menen en woonde met zijn echtgenote in het ouderlijk huis in de Leopoldstraat op de Barakken.

Roger begon te werken in een emailfabriek dicht bij de deur. Daar maakten ze potten en pannen in email. Na het faillissement van dat bedrijf nam hij deel aan examens aan de staat en kon er als magazijnier in een depot op het vliegveld in Wevelgem beginnen. Later werkte hij voor het leger in Zellik. Roger werd later overgeplaatst naar Ieper en sloot zijn carrière af in Houthulst.

Hij was de vader van drie kinderen Bernadette, wijlen Ingrid en Marie-Christine. Er zijn daarnaast zes kleinkinderen. Een stil moment bij Roger kan in het Rouwhuis Pollie, Kortrijkstraat 207 in Menen op woensdag, vrijdag en maandag na afspraak.

De uitvaartdienst vindt plaats op dinsdag 26 juli om 10.30 uur in de parochiekerk van Sint-Jozef op de Barakken in Menen.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.