"We waren mijn hele leven samen", zucht Guido Lemahieu (80) voor wie het afscheid heel zwaar valt. "We woonden samen in het ouderlijk huis in Gullegem toen mama na een val in het ziekenhuis werd opgenomen. Daarna zijn we samen in Sint-Camillus komen wonen, we deelden er een familiekamer.'

Lia werd geboren in op 29 juni 1913 in Gullegem. Ze huwde Alphonse Lemahieu die in 1987 overleed aan een hartaanval. Haar oudste zoon Raoul werd 72 jaar, haar jongste zoon José 62. Toch was Lia nooit alleen, want zoon Guido bleef zijn hele leven lang aan haar zijde.

Het is pas sinds een paar jaar dat Lia en Guido in woonzorgcentrum Sint-Camillus verbleven. Voordien woonden ze in het ouderlijk huis in de Heulestraat in Gullegem. Lia was heel actief in het verenigingsleven in Gullegem, samen met haar man startte ze er de lokale afdeling van Neos. De uitvaartdienst vindt plaats in de Sint-Amanduskerk te Gullegem op dinsdag 31 december 2019 om 10.30 uur.

"We waren mijn hele leven samen", zucht Guido Lemahieu (80) voor wie het afscheid heel zwaar valt. "We woonden samen in het ouderlijk huis in Gullegem toen mama na een val in het ziekenhuis werd opgenomen. Daarna zijn we samen in Sint-Camillus komen wonen, we deelden er een familiekamer.'Lia werd geboren in op 29 juni 1913 in Gullegem. Ze huwde Alphonse Lemahieu die in 1987 overleed aan een hartaanval. Haar oudste zoon Raoul werd 72 jaar, haar jongste zoon José 62. Toch was Lia nooit alleen, want zoon Guido bleef zijn hele leven lang aan haar zijde.Het is pas sinds een paar jaar dat Lia en Guido in woonzorgcentrum Sint-Camillus verbleven. Voordien woonden ze in het ouderlijk huis in de Heulestraat in Gullegem. Lia was heel actief in het verenigingsleven in Gullegem, samen met haar man startte ze er de lokale afdeling van Neos. De uitvaartdienst vindt plaats in de Sint-Amanduskerk te Gullegem op dinsdag 31 december 2019 om 10.30 uur.