Op 30 januari 1913 zag Celina het levenslicht in Ingelmunster. Ze trouwde met Georges Meurisse, die in 1948 overleed. Celina bleef daarna verder alleen en kon rekenen op de goede zorgen van haar enige dochter Georgette en haar schoonzoon Roger De Brabandere uit Ingelmunster.

Vooraleer Celina in maart 2014 naar het wzc Maria Rustoord trok, woonde ze zeven jaar in bij haar dochter en schoonzoon. Celina heeft één kleindochter, twee achterkleinkinderen en vier achterachterkleinkinderen.

Celina werkte als schoonmaakster. In haar vrije tijd legde ze graag een kaartje, las ze een boek, keek ze tv, enz. Ze genoot van de bezoekjes van familie en vrienden. Ze brachten dan samen een bezoek aan de cafetaria van het wzc Maria Rustoord voor een koffie en een gebakje.

In de voorbije twaalf maanden ging haar gezondheid toch wat achteruit. Toch kon men op 30 januari van dit jaar nog haar 106de verjaardag vieren in het wzc Maria Rustoord in Ingelmunster. Celina overleed nu wel totaal onverwacht. Momenteel is het moment van de uitvaartplechtigheid nog niet bekend.

(PADI)

Op 30 januari 1913 zag Celina het levenslicht in Ingelmunster. Ze trouwde met Georges Meurisse, die in 1948 overleed. Celina bleef daarna verder alleen en kon rekenen op de goede zorgen van haar enige dochter Georgette en haar schoonzoon Roger De Brabandere uit Ingelmunster.Vooraleer Celina in maart 2014 naar het wzc Maria Rustoord trok, woonde ze zeven jaar in bij haar dochter en schoonzoon. Celina heeft één kleindochter, twee achterkleinkinderen en vier achterachterkleinkinderen.Celina werkte als schoonmaakster. In haar vrije tijd legde ze graag een kaartje, las ze een boek, keek ze tv, enz. Ze genoot van de bezoekjes van familie en vrienden. Ze brachten dan samen een bezoek aan de cafetaria van het wzc Maria Rustoord voor een koffie en een gebakje.In de voorbije twaalf maanden ging haar gezondheid toch wat achteruit. Toch kon men op 30 januari van dit jaar nog haar 106de verjaardag vieren in het wzc Maria Rustoord in Ingelmunster. Celina overleed nu wel totaal onverwacht. Momenteel is het moment van de uitvaartplechtigheid nog niet bekend.(PADI)