De kinderen van de Oudenburgse scholen hebben vrijdagnamiddag ook een duidelijk signaal gegeven om oorlogen te stoppen en iedereen aan te manen in vrede te leven. Via het Huis van het Kind kregen alle 750 leerlingen van de vier basisscholen een bellenblazer. Precies om 14.45 uur werden de speelplaatsen omgetoverd tot een schouwspel van honderden kleurrijke bellen.

"Een mooie en betekenisvolle einde van een week en begin van een zonovergoten weekend", stelden de juffen van vrije basisschool H. Familie Ettelgem. Ook zij bliezen duchtig mee en vonden met de kinderen plezier in een kwartiertje bellen blazen.

(LIN)

De kinderen van de Oudenburgse scholen hebben vrijdagnamiddag ook een duidelijk signaal gegeven om oorlogen te stoppen en iedereen aan te manen in vrede te leven. Via het Huis van het Kind kregen alle 750 leerlingen van de vier basisscholen een bellenblazer. Precies om 14.45 uur werden de speelplaatsen omgetoverd tot een schouwspel van honderden kleurrijke bellen."Een mooie en betekenisvolle einde van een week en begin van een zonovergoten weekend", stelden de juffen van vrije basisschool H. Familie Ettelgem. Ook zij bliezen duchtig mee en vonden met de kinderen plezier in een kwartiertje bellen blazen.(LIN)