Oud-personeelsleden Home Georges Theunis houden zevende reünie

Op zaterdag 21 september kwamen 35 collega’s van de Home Georges Theunis uit Oostduinkerke bijeen in het gezellige plattelandsrestaurant ‘t Spaans Kwartier in Izenberge.

Na een aperitief buiten in de tuin bij een boterzachte herfsttemperatuur konden de gesprekken verder gezet worden aan de feestelijk gedekte tafel.

De organisatoren, Trees en Jenny, hadden voor een origineel gadget gezorgd. Champagne- en wijnkurken vormden dit jaar de leidraad om plaats te nemen aan tafel. Enkele trouwe collega’s lieten zich dit jaar verontschuldigen maar garandeerden dat ze er bij de volgende reünie weer bij zullen zijn. Alle collega’s waren vol lof over de culinaire verwennerij door de chef Peter en gastvrouw Katrien. Na het feestmaal werd nog lang nagekaart over de tijd dat Home Georges Theunis nog hun dagelijks werkvloer was. Home Georges Theunis was een initiatief van het nationaal Werk voor Kinderwelzijn. Het gebouw dat dateert van 1938 werd in 1995 afgebroken en de grond waarop het werd gebouwd is nu opnieuw duinengebied.

De organisatoren Jenny en Trees konden opnieuw met dankbaarheid terugblikken op een geslaagde 7de reünie met de collega’s van weleer. (JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.